A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Freeblog

2013. június 20. - suhodminyák

Freeblog makkegészséges volt. Jól nézett ki, szerethető tulajdonságokkal volt tele. Olykor ki kellett szolgálni apróbb szeszélyeit, de ha ezeket kiismerte az ember, jól együtt lehetett vele dolgozni. 

Aztán – valamikor tavaly, vagy tavalyelőtt ősszel talán? – elesett, és csúnyán beütötte a fejét. Annyira, hogy egy csomó dologra már soha többet nem emlékezett vissza. A baleset után újra dolgozni kezdett, de úgy tűnt, hogy itt-ott máshol is eltört pár csontja, illetve a fejében is maradt zavar, lassúság, tompaság. 

És akkor pont tavasszal, amikor pedig éppen a reménynek kellene ébrednie, és minden télbe belefáradtnak újult energiával kellene a Nap felé fordulnia, Freeblog újra elesett. 

Próbálták újraéleszteni, nem ment. Aztán mentőt hívtak hozzá, de az vagy nem jött ki, vagy nem volt nála megfelelő felszerelés, én nem tudom, meg azt sem, hogy még mindig várják-e őket, de most már olyan régóta tart ez az egész, hogy Freeblog tolerálhatatlanul sok időt töltött oxigénhiányban, és nekem innen úgy tűnik, hogy már ki is hűlt. Sajnálom, mert rendes srác volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr615370349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suhodminyák · http://suhodminyak.blog.hu 2013.06.20. 11:28:25

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet betűméretet állítani?

Kiwicake 2013.11.28. 23:15:39

Na szóval, ha Domán barátunk nem szól, hogy a blog él, én máig nem tudom meg, hogy ide költöztél. Pedig hiányoltalak ám, és hónapok óta készülök írni, hogy mi van veled -- persze a régi, ágon-ücsörgős-rénszarvasos helyen. Nekem a telefonomon volt beállítva a régi hely RSS-feedje, és csak azt láttam, hogy nőttön nem jön új bejegyzés tőled. De most megvagy, és nekem lesz egy csomó klassz olvasni valóm, ami jó hír. Itt Kiwicake néven futok, amott Zsolto néven kommentel(get)tem. Jó újra látni téged :)
Zs

suhodminyák · http://suhodminyak.blog.hu 2013.12.01. 21:12:18

Örülök, hogy megtaláltál. :-)
A freeblogon csak egy kommentben tudtam elrejteni az infót.
süti beállítások módosítása