A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

It’s a Long Way to the Top (If You Wanna Rock’n’Roll)

2015. július 09. - suhodminyák

Hát… az eddig már „prímán” abszolvált váltások is szarul mennek sokszor, teljesen kész vannak az ujjhegyeim, meg már a hüvelykem töve is fáj, kiderült, hogy a beégetettnek hitt pozíciók csak fixen vannak – úgy ahogy – beégve, azaz a némítós trükk miatt elfordult kezem nem találja meg a helyét olyan könnyen (azaz rohadt nehezen találja meg), arról nem is beszélve, hogy mi lesz, ha ne adj isten felállva akarnék gitározni (megmondom, mert próbáltam: gond lesz), azaz az a behuzalozás az agyban, amire türelmesen várok, hogy állva, fekve, ülve, odanézve, nem odanézve állandóan rajta legyen a mentális térképemen a gitár nyaka, mintha a testem meghosszabbítása lenne, még kurvára odébb van, illetve per pillanat, mintha távolodna is.

frustraedguitar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr727612874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiwicake 2015.07.14. 00:50:12

Kitartás. Produkálj valami kézzel foghatót, hogy legyen sikerélményed. Annak már most örülhetsz, visszatérhetsz hozzá, játszhatod, ha elakadsz egy új nótával/kunszttal, így nem érzed kudarcnak a hullámvölgyeket.
süti beállítások módosítása