A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

A nagy magyarországi nyugdíjrablás

2010. november 25. - suhodminyák

Vállalhatatlan, megalázó, de mégis el kell járni szavazni, kurvára gondolkodni kell, hogy hova a vérvörösbe lehet ikszet tenni a legkisebb öklendezés terhe mellett, de hiába tűnik úgy elsőre, végül mégsem mindegy, hogy melyik kerül hatalomra. Mindig van legalja. Elsőre nem lehetett megmondani, lehetne éppen más miatt, máshogy is rossz a helyzet, de a jelenből nézve a napnál világosabb, hogy nem szabadott volna a Fidesznek hatalomra jutnia. Dermesztő látni, felfoghatatlan, (a)hogy a Fidesz felzabálja a jövőt.

Nem akarom iderángatni a jól ismert történelmi példát, mert – egyelőre – túlzó és aránytalan lenne, de mégiscsak az a helyzet, hogy bármikor megtörténhet olyasmi, amiről az ember azt gondolná, hogy az biztos nem történhet meg, csak egy másik kontinensen, egy másik évszázadban.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr715032598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boca · http://www.facebook.com/boczpeter 2010.11.25. 15:11:50

Na én épp a mai döntés után fogalmaztam meg elég határozottan magamban h nincsenek tabuk. Most már nem gondolom h BÁRMI határa lenne az orbáni őrületnek. Nem tartom túlzásnak a weimari párhuzamot sem. Minden csak idő kérdése. Annyira sokszor cáfoltak már rá h ezt már nem teszik meg, mégis megtették h kész, mindent elhiszek.

Nyuszika 2010.11.25. 22:25:17

Félek.
süti beállítások módosítása