A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Rájöttem, hogy mi a baj

2009. február 18. - suhodminyák

Na, elég volt. Reggelente egyre nehezebb, egyre gyakrabban környékeznek meg fullasztó, lehúzó lidércálmok, amik után a kérészéletű ébredés is csak pillanatnyi vigasz, mert visszasüllyedek, és minden kezdődik elölről.

 

Ma rájöttem, hogy mi a baj: Reggelente a Kossuth Rádió asszisztál elnyújtott ébredésemhez. Félálomban – tudatom felfüggesztett védelmi rendszere miatt – akadálytalanul jutnak el agyam ellenőrizhetetlen bugyraiba a politikusok kisszerű, gyáva, rosszindulatú, rövidlátó, felháborító hazugságai, a világválság híreinek nyomasztó, sárgásszürke masszája, és a katatón idiótákat is kétségbeesésbe hajszoló ismétlésszámmal sorjázó társadalmi célú hirdetések.

 

Visszatérek a CD-s ébresztéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr895032130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guszti 2009.02.19. 02:31:12

Radio Q, 99,5 MHz, Keljfeljancsi hétköznaponként reggel fél 7-től (Fiala János műsora). A saját CD-vel nyilván nem vetexik - bár jó a fickó zenei ízlése -, de a Kossuthtal több mint valószínű...

Ismeretlen_35729 2009.02.19. 08:47:22

Köszönöm, de a kereskedelmi rádiók körét már megfutottam. Úgy tudom, hogy ha - bármilyen zenei műfaj esetében - fölé mennek egy bizonyos színvonalnak, és alá egy bizonyos ismétlésszámnak, az adott műsorvezető torkát elvágják a parkolóban. Ilyesmi csak az ún. próbaadások idején (köznapian: beetetéskor) fordulhat elő. Most pl. van egy kísérleti adással kísérletező Rise(?) FM nevű adó, ahol hétköznap kora este Laurent Garnier-t ( http://www.myspace.com/laurentgarnier ) hallottam. Dögöljek meg, ha ilyesmi elő fog fordulni élesben.
süti beállítások módosítása