A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Dacia Logan

2019. szeptember 24. - suhodminyák

Egyre több, turisták által (túl)látogatott hely irányából hallani, hogy súlyos büntetésekkel riasztják el az embereket attól, hogy fürdőruhában vagy akár csak meztelen felsőtesttel mutatkozzanak pl. a történelmi belvárosban.

Mindenkinek beugrik a kép, hiszen mindenki látott már ilyet, és a többség jó eséllyel helyesli is az ötletet: Dubrovnik vagy Budva belvárosa nem strand. A zsidó-keresztény kultúrkörben minden jólnevelt ember tudja, hogy ezt nem illik, az ember nem mutogatja a testét.

dacialogan-126_3.jpg

Azért kíséreljük meg lehántani ezt a kulturális hályogot, és próbáljuk meghatározni, hogy mennyivel ér minket nagyobb bántalom, ha egy meztelen emberi felsőtestet látunk, mintha váratlanul egy Dacia Loganra téved a pillantásunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr8215160596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása