A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

A Pacifista Front

2009. május 11. - suhodminyák

Kedden lesz két hete, hogy megtámadták Jacques Briut-t, a Pacifista Front elnökhelyettesét, de a hír csak most került napvilágra. A feldühödött támadó többször megütötte az elnökhelyettest, aki a földre került, ahol további ütéseket és rúgásokat kellett elszenvednie. Sérülései nyolc napon túl gyógyulóak.

 

A magából kikelt agresszor csak akkor hagyta abba a bántalmazást, amikor áldozata már nem mozgott. A sértett kicsivel később magához tért, és látható fájdalmak közepette elővette a telefonját, majd kihívta a mentőket azzal, hogy egy polgártársa az elfogadhatónál lényegesen jobban felzaklatta magát, szinte kontrollálhatatlanná vált még saját maga számára is, ráadásul reális veszély, hogy előbb-utóbb kárt tesz magában.

 

A kiérkező mentők az utca másik oldalán lévő szórakozóhelyen találták a támadót. Amikor megkérték, hogy tartson velük, viselkedésével visszaigazolta a telefonáló összes állítását, így a biztonság kedvéért nyugtató injekciót adtak neki. A beszállítást követően még voltak kisebb dührohamai, amit újabb injekciókkal orvosoltak, majd néhány nap alatt finomhangolták a gyógyszer adagját. A kezelés sikeresnek mutatkozik: az utóbbi egy hétben rá se lehet ismerni, végre megnyugodott, arca kisimult, a nap nagyobbik részében a napba mosolyog.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr435032260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása