A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Fel a piramis csúcsára!

2009. december 14. - suhodminyák

Kaptam egy levelet, és úgy érzem, meg kell osztanom annyi emberrel, ahánnyal csak lehet, mert elég nagy lehetőséget látok benne, hogy bárki, aki megüti egy átlagos cerkóf értelmi szintjét, rátapintson a lényegére. (Róluk egyébként épp most derült ki, hogy olyan kifinomultan kommunikálnak egymással, hogy az már a nyelv csírájának tekinthető). A levél így szól:

Kedves [keresztnév kedvesen beillesztve]!

Mi nem ismerjük egymást személyesen, remélem, nem veszed tolakodásnak levelemet, egy lehetőséget szeretnék veled a következő pár sorban megosztani,mert a profilod alapján nagyon szimpatikusnak tűnsz.

A nevem S#ĐŁ$y Judit, és a társaimmal együtt egy sikeres marketingvállalkozást vezetünk, amelynek profilja a wellness ezen belül, pedig az egészségmegőrzés (prevenció) és szépségápolás, amelyek a wellness iparág legdinamikusabban fejlődő szegmensei. Munkánk nem tartalmaz értékesítési feladatokat, ezt a háttércégünk feladata, mi a reklámmal foglalkozunk!

A marketing csapatot 10 fővel fogjuk bővíteni, egy 2009-2010-ben megvalósítandó projekthez. Ezeket a helyeket rövid időn belül mindenképp be kell töltenem, ezért keresek mind személyesen mindközvetve (e-mailben) jelentkezőket a pozíciók betöltésére. Talpraesett, ambiciózus és megbízható emberekre van szükségem. A nemzetközi elszámolásnak köszönhetően a cég stabil anyagi hátteret biztosít, mellékállásban átlagosan nettó 400-500 ezer Ft/hó a fizetés.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, úgy javaslom, üljünk le beszélni róla! A kommunikáció gyorsítása érdekében egyeztessünk telefonon. Hívj, vagy küldd át a te számod és megkereslek én !

További szép napot,

 

S#ĐŁ$y Judit

Tel.: +36X0-X13-4XX8

E-mail: s#ĐŁ$y.judit@gmail.com

http://www.jogdijbamegyek.hu

Az első bekezdésből megtudom, hogy szimpatikus vagyok a levélíró számára, ezért meg szeretne osztani velem egy lehetőséget. Nem dolgoztatni akar, nem akar tőlem valamit, hanem meg akar osztani egy lehetőséget. Segíteni akar.

Potenciális jótevőm zsenge kora ellenére a cégvezetők elit csapatát erősíti. Nem is csoda, hogy vezető lett, hiszen rögtön a wellness iparág kellős közepébe, a két legdinamikusabban fejlődő szegmensébe nyúlt bele. Kis megkönnyebbülés, hogy a meló nem értékesítés, ami a rosszmájú vészmadarak első tippje lenne, illetve közismerten a második legkizsigerelőbb munka a disznóbél lapátolás után. Itt reklámról van szó, ahhoz pedig mindenki ért.

Csak tíz embert vesznek fel. El ne roppantsam a billentyűzetet, ahogy görcsösen kapok rá az egyedülálló lehetőségre. Minden helyet be kell töltenie, és rajta van az ügyön ez a menedzser, a rohadt életbe, csak el ne csesszem ezt is, az elsők között kell lennem! Egy nyúl után kapó agár lendületével nyargalok át a nemzetközi elszámolásnak köszönhetően a cég stabil anyagi hátteret biztosít lófaszbingó szólamon, és a levegőbe öklözve olvasom, hogy havi nettó(!) 4-500.000(!) Ft-ot kereshetek mellékállásban(!).

Mielőtt leülnék beszélgetni, rákattintok a honlapjukra, hátha mégsem túl korai már ott is elrejteni valami jelet, hogy mégis mit kell csinálni. Hát ez nem derül ki rögtön. De van egy videó, amiben egy fiatal srác meggyőzően beszél. Elmondja, hogy ez a rendszer kurvajó – feltéve, hogy valaki sok pénzt akar keresni minimális munkával. A riporter meg is dicséri a végén, vagy inkább le van nyűgözve, nem tud már mit kérdezni, ha egyszer most mondták el a füle hallatára, a szeme láttára, hogy ennél a passzív jogdíjfejésnél jobb dolog a világon nincs. Hát nagyon köszöni.

Én akkor tovább nézegetem az oldalt, és látom, hogy lehet hírlevélre jelentkezni, csak pár személyes adatomat kell megadnom. Na gyerünk, el nem tudom képzelni, hogy ezzel mi lehetne a gond, regisztrálok, belépek. De a tartalom tök ugyanaz. Nem baj. Valószínűleg arról van szó, hogy itt nyílt, transzparens minden, nincs semmi, amit ne olvashatna bárki kívülálló is. A módszer magáért beszél.

Újra elmélyedek a célratörően rövid szövegekben. Pár idézetet látok arról, hogy az élhetetlenek csak kárognak, de akik sikerre vannak ítélve, azok nem pöcsölnek, hanem megragadják a lehetőséget, és markolják, hogy az ujjuk elfehéredik. De várj! Olvasnivalót is kínálnak. Itt lesz akkor a módszer! Azt írják, hogy a passzív jövedelemforrás az, amikor már nem kell dolgoznod valamiért, hanem az csak egyszerűen fossa a pénzt, csak győzd megvetni a lábad, ahogy ömlik rád. Felsorolnak pár passzív jövedelemforrást (vers jogdíja, lakás), de pont azt, amiről itt szó van, éppen nem.

Az itt található összesen húsz sor pdf-ben is megnyitható, de aki nem akar lapozgatni, meg kattintgatni, annak idézem a kedvenc mondatomat:

„Közgazdasági tény, hogy csak akkor érezheted magad anyagilag biztonságban, ha a jövedelmeidnek 70%-a passzívan, jogdíjszerűen érkezik”.

Azon gondolkodom, hogy jó állampolgárként ezt az egészet elküldöm a rendőrségre, a gazdaságiakhoz, mert ők tudják csak igazán értékelni azt a sok erőfeszítést, azt a sok segíteni akarást, ami ezeket az üzletembereket hajtja.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr105032414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_70375 2009.12.23. 00:55:27

Hehe. Annyi időt elcsesztél, hogy szerintem az a tíz hely már rég be is telt. Ezt a levelet én is megkaptam, bár a netto 400 kilóra nem emlékszem. Talán ezért nem is törtem magam ennyire ... Ajjaj, most miről maradtam le!
süti beállítások módosítása