A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Forgóajtó-reflex

2010. június 10. - suhodminyák

Mindig borzongó csodálattal néztem azokat, akik akár az életüket is kockáztatják, hogy elérjék a három percenként járó busz adott pillanatban észrevett példányát. Reakciójuk hevessége, mozgásuk elemi ereje alapján arra a hipotézisre jutottam, hogy cselekedetük alapvetően nem tudatos. Nem gondolják végig, hogy így hamarabb odaérnek, csak elemi szerzésvágy ébred bennük, üldözési reflex serken inaikban. 

A hipotézisem ma meggyőződéssé vált. Az irodaház, ahova minden reggel kénytelen vagyok bemenni, többek között forgóajtón keresztül is megközelíthető. Egy kolléga srégen közelített felé, majd amikor a szeme elé került, szinte rávetette magát, nekiugrott, és egy kis zúzódás árán sikerült bepréselnie magát annak a negyednek a múló résébe, ami két másodperccel hamarabb juttatta az előtérbe, mint ahogy az utána következő tette volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr905032514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszika 2010.06.10. 16:25:05

Én azokat is bírom, akik képtelenek felvenni a forgóajtó "ritmusát" és annyira gyorsan akarnak átmenni rajta, hogy minden második lépésükkel leállítják pár másodpercre az ajtót...

bigface 2010.06.10. 22:25:20

Én meg azt utálom, hogy nem a forgóajtó az, ami felveszi a mi ritmusunkat. Vagy lehetne akkora, mint az IKEA-ban. :-) Egyébiránt meg leszarom. Van mellette egy hagyományos verzió, ahol lovagi erényeket lehet bemutatni..

Ismeretlen_51006 2010.06.11. 16:11:59

Övék a jövő, a versenyzőké.
süti beállítások módosítása