A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Nézik, hallgatják

2010. április 20. - suhodminyák

Örök – és jellegénél fogva eldönthetetlen – vita, hogy az egyes médiumokban azt kell-e adni, amit az emberek tetteikkel (hogy nézik, hallgatják) visszaigazolnak, vagy meg kell próbálni értékeket közvetíteni feléjük még akkor is, ha azt nem olyan szívesen fogadják be. 

Szerintem az ilyen sokrétű, pro és kontra érvekkel gazdagon összekuszált problémákat a legjobban egy-egy konkrét jelenség átgondolásával lehet a megoldás felé mozdítani. 

A fentiek alapján azt javaslom, hogy annak a műsorvezetőnek, aki tegnap az évek óta ugyanazt a fos zenét a naprakészség szlogenével áruló Roxy rádióban egy, a felhangosított rádió mellől telefonáló hallgatónak azt találta mondani, hogy „az élő adásnak van egy olyan mivolta, hogy összegerjed a történet”, botokkal és széklábbakkal üssék addig a száját, amíg magától nem hajtogat papírrepülőt a mikrofonengedélyéből. 

Meggyőződésem szerint a hallgató és a társadalom a beavatkozás során és következtében a legcsekélyebb kárt sem szenvedné; következetesen ismételt alkalmazás esetén pedig okkal remélhetnénk a színvonal emelkedését.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr165032490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigface 2010.04.22. 00:16:05

Ez van. És sajnos nem ritka a jelenség. Ma ilyen frappáns vagyok.
süti beállítások módosítása