A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Vizeskék

2010. május 13. - suhodminyák

Zoli egyre rendezetlenebbül mozgott, meg-megbotlott saját lábában, fájdalmas arccal lihegett, majd egyszerűen megállt, kilépett a többiek közül, és míg azok rá se hederítve futottak tovább körbe és körbe, ő a hideg falnak vetette oldalát, és lehunyt szemmel markolva a fűtéscsövet, megkapaszkodott. – Vágvölgyi! – hallatszott a tanár éles, máris türelmetlen kiáltása – te mit képzelsz, mit csinálsz megint?! 

Zoli riadtan tárta fel vizeskék szemeit, és egy pillanatig habozott megadni a nyilvánvaló, magától értetődő választ. – Energiát veszek fel. Hőenergiát… aztán majd kicsit később mozgási energiává alakítom – mondta, és – biztosra véve, hogy ez elégséges magyarázat – újra lehunyta szemeit. – Vágvölgyi! Azonnal takarodj futni a többiek után! – visította a tanár. Zoli elképedt az igazságtalanság és ostobaság e pusztító elegyén, és a meg nem értett zsenik magányos szomorúságával vonszolta tovább magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr855032504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása