A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Csiga és medve

2009. augusztus 05. - suhodminyák

Az Auchan parkolóját minden parkolók legaljaként tartottam számon – a jelölési rendszere miatt. Ott ugyanis nem betűkkel vagy számokkal jelzik az egyes sorokat, hanem állatokkal. Így a tanácstalanul toporgó analfabétákat kedvesen kisegítik kínos helyzetükből, az írástudókat viszont feleslegesen fárasztják.

 

Tegnap egészen máshol bukkantunk ki az épületből, mint ahol behatoltunk: a csiga soron hagytuk a kocsit, és a medvénél kerültünk elő. Elindultunk hát a parkoló másik széle felé, én pedig az állatokat néztem, és azon gondolkodtam, hogy miért nincsenek legalább nagyság szerinti sorrendben, vagy mondjuk az élőhelyük szerint blokkosítva.

 

Ahogy lépegettünk a medvétől a lovon át, a kengurun keresztül a csiga felé, beugrott, hogy abc sorrendben haladunk. Így viszont már azt gondolom, hogy egész jó, „a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad” megoldás az Auchané.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr105032332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggarda 2009.08.06. 21:27:37

és magyar elnevezések vannak betűrendben? a csiga a cs-re vagy e-re, a medve m re vagy o-ra van besorolva? (escargot, ours) nem lepne meg,amilyen elszántsággal terjesztik a fr kultúrát

Ismeretlen_35729 2009.08.07. 10:07:09

Ha a francia abc szerint lennének, soha nem világosodom meg annyira, hogy ezt a bejegyzést megírhassam.
süti beállítások módosítása