A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Építkezés

2008. február 01. - suhodminyák

Nálunk szokványos eljárás, hogy egy övezetben már évek óta állnak a sok-tízmilliós házak, de a környező utcákat csak itinerrel és mélységmérővel lehet bejárni, olyan állapotban van az utcák helye. Marokkóban mintha pont fordítva lenne. Rengeteg helyen láttunk olyan építkezési területeket, hogy járdaszegélyekkel jelölik ki a telkek határait, majd az egészet behálózzák az utcákkal. A tulajdonképpeni építkezés csak ezután következik.

Az más kérdés, hogy a házak akármilyen készültségi fokban lehetnek lakottak és lakatlanok, illetve attól függetlenül, hogy élnek-e bennük, bármelyik pillanatban leállhat, vagy tovább haladhat az építkezés.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr245031729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rebelle · rebellenews.blogspot.com 2008.02.01. 23:30:09

Ebben a témában Déry Tibor alkotott maradandót a 'G. A. úr X-ben'-nel. Érdemes elovasni, mert megdöbbentő, amikor a regény utópiái szembejönnek a való életben.
süti beállítások módosítása