A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Vinni

2007. október 18. - suhodminyák

Alsógatyák, akkumulátorok (a fényképezőgépbe), babakrém, biztosítási kártya, borotva, borotvahab, búvár igazolvány, búvár maszk, deo stift, farmer, fájdalomcsillapító, fényképezőgép, fogkrém, fogkefe, fogselyem, fürdőgatya, gyógyszer ásványi anyagok pótlására (ha netán kifostam volna őket), gyógyszer hasmenésre, gyomorégés elleni tabletta, hálólepedő (olyan, mint a hálózsák, de csak egy vékony anyagból áll az egész), hálózsák, hátizsák, Jägermeister (gyomorfertőtlenítésre - komolyan), jegyzetfüzet, karóra, kálcium pezsgőtabletta, kés, kis hátizsák, kiskanál, konzervek, könyv, körömcsipesz, lecsatolható szárú nadrág, mogyoró (pörkölt, sózatlan), mosószappan, napszemüveg, napszemüveg-tok, nylonzacskók, öv, övtáska, pénz, polár, polifoam, pólók, pulóver, rövidnadrág, sampon, sebtapasz, szandál, szappan, szendvicsek, szúnyogriasztó, telefon, telefon-töltő, toll, töki (azaz lapos övtáska, nadrág alá férő - a pénznek), törölköző, törölköző (pl. a lábnak, amivel újra bele kellett lépni a...), útlevél, WC papír, zoknik, zsebkendő.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr395031662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rebelle · rebellenews.blogspot.com 2007.10.19. 17:50:48

Jó neked, h. nem nő vagy, így több hely marad a bőröndben: Nem kell vinned napi két váltás ruhát,nagykabátot (ha esetleg hideg találna lenni), kis- és nagyestélyit, 6 pár cipőt, 4 táskát, öveket, ékszereket, testápolót, parfümöket, manikűrkészletet, körömlakkokat, arckrémeket, naptejet és napozás utáni hűsítő testpermetet, ajakírt, krémet leégésre, hajbalzsamot, hajszárítót, vasalót, kispárnát, stb..... :) Bár egyszer együtt nyaraltam egy csajjal, aki a 10 napos olasz körútat egyszál, korallpiros, frottír, sort-top-kardigán együttesben csinálta végig. Esténként kimosta, kiakasztotta, reggelre megszáradt. Mondhatod, h. férfiak álma egy ilyen. De sajnos olyan szinten volt IQ minusz, amit szerintem normál férfi sem képes hosszabbtávon elviselni: - Képes volt zárt buszon menet közben elkezdeni körömlakkot lemosni, majd újralakkozni! (meg kellett állni és kiszellőztetni a buszt az acetontól!) - Képes volt a Vezuvot megmászni magassarkú szandálban, majd a Vezuv lábánál a mosdóban ivás céljából sorbaállók előtt a mosdókagylóba belemosni a szandálról a koszt! - Szerencsétlen pasiját mindenféle cukormázas módon becézni mások füle hallatára (az "édes, pici, macimalackám" még a legenyhébb volt mindközül!), és elhaló hangon a következőhöz hasonló kérdésekkel zaklatni: " Kicsim, vajon a tengertől ilyen kék az ég, vagy az égtől ilyen kék a tenger? Vajon hol ér véget az egyik és hol a másik?" - Mindezek után a hajón nyíltan flörtölni a hajóskapitánnyal a pasi orra előtt ("jajj, olajos lett a toppom, ki kéne mosni, nem adná kölcsön az ingét addigis?......"). És a kapitány kölcsönadta!!!

ggarda 2007.10.19. 21:01:39

jó utat biztosítás? és van pénz a kártyádon?

Elrik 2007.10.19. 21:45:10

Én vodkát szoktam gyomorfertőtlenítőnek vinni. Útálom, de erre a célra kiválónak találtam.

Rebelle · rebellenews.blogspot.com 2007.10.20. 20:44:38

Az lemaradt, h. jó utat! Szóval jó utat!!! (Ne vegyél családnál fűszerkeveréket, mert nem azt kapod, amire megalkusztok!!!!)

Rebelle · rebellenews.blogspot.com 2007.11.08. 09:36:38

Minden nap benézek, hátha már hazaértél, de látom, még nem.(Megvonási tüneteim vannak. :) ) Remélem jól érzed magad. Nem lesz túl kellemes hazajönni ebbe a nyirkos hidegbe.

ggarda 2007.11.11. 20:11:15

most már én is türelmetlenül várom a "hozni" bejegyzést vagy nem volt elég a jager?

Rebelle · rebellenews.blogspot.com 2007.11.13. 09:17:47

Nem mondta, h. hány napra/hétre megy? Eltévedt a sivatagban? Beállt tevepásztornak? Remélem nincs semmi baja!

ggarda 2007.11.13. 10:30:18

minden kedves rajongóját megnyugtathatok, olyan szerencsém volt, hogy láttam személyesen a Mestert. kutya baja, csak (rövidesen)hámlik a képe
süti beállítások módosítása