Kéne venni pár csirke felsőcombot, meg répát és almát. A combokat be kéne kenni vegetás, erősen tárkonyos, parányit mézes és mustáros páccal, és állni hagyni egy kicsit. Közben a répát meg kellene pucolni, és karikákra kellene vágni, jó pár fej hagymát fel kéne kockázni. A húsokat egy serpenyőben kicsit meg kéne kapatni, hogy ress külsőt nyerjenek, és később magukba zárhassák az ízüket. Egy jénai tálat ki kéne kenni, és beletenni a répát, majd ritkásan szalonnát kellene szórni rá, az egészre meg mehetnének a combok. Közéjük vékony, fahéjjal megszórt alma szeleteket dobálhatnánk. Az egész köré hullathatnánk a felkockázott hagymát, még egy parányi olajat loccsantanánk hozzá, és a csirkecombok tetejére egy-egy kis darabka vajat tennénk. Meg kéne sütni, és szintén sütőben készült, szeletekre vágott krumplit kéne enni hozzá, tejföllel.