Szórj szezámmagot a serpenyő aljára, és takarékon pirítsd egy kicsit, amíg épphogy elkezdenek barnulni. Önts rá olajat, és rögtön mehet hozzá a felkockázott hagyma. Innentől kezdve mindig legyen lefedve, amikor éppen nem nyúlkálsz benne. Dinszteld, miközben kevés, vékonyra szelt kenyérszalonnát, és kolbászt vágsz. Dobd rá őket, szórd meg viszonylag sok vegetával, mert később még megy bele anyag, és forgasd össze az egészet. Nemsokára beleejtheted a paprikát. Ezt viszonylag sokáig érdemes sütögetni (de végig csak takarékon), hogy jól összeessen és kiadja minden levét. Amikor kezdené lekapni, öntsd rá a felkockázott paradicsomot. Erről a kombinációról is főjön le a leve. Ha lefőtt, loccsants hozzá pár korty fehérbort, és azt is párold le róla. Hints rá nagyon kevés cukrot, illetve szükség esetén még egy kis vegetát, üss rá tojást, keverd össze, zárd el a gázt.