A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

The Great Gatsby

2011. június 06. - suhodminyák

Megnéztük a The Great Gatsby című filmet. Kénytelen vagyok azt mondani, hogy nagyon jó volt. Finoman ábrázolta a húszas évek alkoholtilalom-idei Amerikáját. A híres és (számomra?) ismeretlen színészek egyaránt kifogástalanul alakították a szerepüket, és részletes bepillantást engedtek a megjelenített jellemekbe, életekbe.

Hogy megállapíthassam, Robert Redford mekkora formátumú színész, jó lenne látnom olyan szerepben, ahol ijedős, szerencsétlen balekot játszik például; de nem vagyok benne biztos, hogy életében megkapta ezt a lehetőséget. Mindenesetre ebben a szerepben hitelesen ábrázolja Gatsby sajátos karakterét. Szóval, ha nem fogom másban látni, akkor is hajlani fogok rá, hogy jó színésznek tartsam.

Sajnos csak a főcímből tudtam meg, hogy a film alapja  F. Scott Fitzgerald azonos című regénye, ami a megérzésem szerint még a filmnél is jobb kell, hogy legyen. Úgyhogy el fogom olvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr785032668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása