A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Ujjászületés

2016. április 13. - suhodminyák

Rendhagyó jogi eljárás végére került pont a mai napon a Központi Kórházban. Néhai Fignár Oszkár egy gépelési hiba miatt ujjászületett Handler István jobb kezén. Fignár kitartó munkával éjjelente, amikor Handler aludt, saját vérével írt kérelmet az Újjászületési Bizottságnak. Az elkészült levelet a nyitott ablakon pöckölte ki. Hogy az végül célba ért, csodával határos.

Az Újjászületési Bizottság a hibát elismerte, a bíróság pedig elrendelte Fignár megszabadítását jelenlegi létformájától. Az ítélet értelmében kórházban, műtéti úton távolították el Fignár Oszkárt Handler István jobb kezéről. Handler újságírói kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott, hogy az ítélet elfogadásában nagy könnyebbséget jelentett számára, hogy balkezes, és Fignár kisujjként született újjá.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr478603710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása