A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Vita lezárva

2011. február 13. - suhodminyák

Most meg azt olvastam az angolokról szóló könyvben (és meglepődtem rajta), hogy a Jaguar itt lepattant negyedek bérlakás tulajdonosainak, bukmékereknek és kétes ügyletek bonyolítóinak a tipikus autója. Szóval kötődik hozzá valami alvilági, kellemetlen szagú hangulat.

Egyből az Audira gondoltam, arra, hogy nálunk kb. ennek a márkának jut ez a szerep. (Itt sokkal decensebb híre van). Rögtön hozzágondoltam, hogy érdekes, és – ha engem kérdeznek – nem véletlen, hogy a politikusok is legszívesebben ezt a márkát választják. Aztán az elkalandozásból a könyvbe visszatérve olvasom, hogy Angliában meg a Jaguár az állami autó.

A fentiek alapján a magam részéről végérvényesen és eredményesen lezártnak tekintem a „természetüktől fogva bűnözők-e a politikusok” vitát.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr195032631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása