A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

A kerekfejű

2010. július 14. - suhodminyák

A lány állt legelöl, szorosan mellette az anyja. Szakasztott másai voltak egymásnak. Vékony arc, keskeny sasorr, rövid nyak, tömzsi törzs, görbe hát, pálcalábak. És ott állt a közelben észrevétlenül az apa is. Jelentéktelen ember. Talán kerekfejű? Nem emlékszem biztosan.

A lány semmit nem örökölt tőle. Ez a férfi csak a kiküszöbölhetetlen eszköz volt a nemzésben. Tulajdonságaira senki nem tartott igényt. Most sem szólt, csak hunyorgott a félhomályban, csak ott volt minden cselekvési szándéktól és képességtől mentesen, ahol a felesége és a lánya.

Ahogy mindezt kifigyeltem, megérkezett a lány udvarlója. Istenem, ó nem. A két keskeny, görbe nő összegyúrva pohos, fontoskodón kaffogó, gesztikuláló férfivá. Ezek még egyszer nem hibáznak. Egyszer meg kellett alkudni, ezt a kerekfejűt még megszánják, de többé nem állhat semmi a bűnösen vágyott beltenyészet útjába.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr835032533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigface 2010.07.14. 21:04:39

Néha én is látok ilyen családokat. Döbbenet..

Ismeretlen_117278 2010.07.15. 11:37:02

És a belső tulajdonságok? :)
süti beállítások módosítása