A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Ennyi belefér

2010. április 14. - suhodminyák

A reklámszakma az ördögtől való. A legújabb Balaton szelet szlogenjét is a legaljasabb módon tervelték ki. A célközönség eleve azokból áll, akik bűntudatot éreznek, ha csokit vesznek a szájukba. Munka után bevásárolnak, beállnak a pénztársorba, és ahogy ott araszolgatnak, meg kell, hogy lássák a felnőttek szeme magasságába kikészített falatnyi édességet, vidám, feloldozó betűkkel az oldalán: 69 Kcal. Ennyi belefér.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr615032486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_100400 2010.04.14. 18:41:49

sose értettem azokat, akik számolgatják a kalóriákat.

Nyuszika 2010.04.14. 21:34:50

Én meg azt nem értettem soha, hogyan _tudják_ számolni. Mert az ilyenre rá van írva, oké. De mi van akkor, ha eszik egy szelet kalácsot némi baracklekvárral? Azt hogy számolja ki pontosan? Mert ugye a "nagyjából" itt nem játszik. De igazából mindegy, én a mozgásban hiszek, nem a fogyókúrában...
süti beállítások módosítása