A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Filmtörténeti mérföldkő

2010. február 04. - suhodminyák

Nem szeretnék ismétlésekbe bocsátkozni az Avatar című filmmel kapcsolatban, csak egyetlen tekintetben. Most érkezett el az a pillanat, amikor a számítógéppel alkotott szereplők mozgása és arcjátéka – még ha valódi emberek mimikája is az alapjuk – összemérhető, sőt, megegyező a húsvér színészekével – Steven Segalt pedig egyszerűen állva hagyják.


Szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ez filmtörténeti mérföldkő. El tudom képzelni, hogy pár rendező elábrándozik, hogy vége a keserves szereplő-válogatásoknak, meg a hepciáskodó, hisztérikus színészekkel való alkudozásnak.

De egyvalamire senki nem gondolt. Hogy ezentúl nem színészeknek, hanem informatikusoknak kell majd magyarázni, hogy például: Nem, nem, nem! Több átéléssel! Nem érted?! A bűntudata egyszerre teszi gyengéddé és támadóvá! Fél és dühös. Nincs vesztenivalója, de reménykedik. Ezt kódold le, és ne azokat a kurva képregényeket nézegesd állandóan!

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr905032437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madzsari 2010.02.05. 11:29:59

bennem az is felmerült, hogy a hús-vér szereplős filmek is képesek már olyan elvárásokat és ideálokat kelteni bennünk, amelyeknek lényegében képtelenek vagyunk megfelelni. Mi lesz, ha már a hús-vér szereplők jelentette korlátozást is feloldjuk?!

Ismeretlen_35729 2010.02.05. 11:53:24

Első körben jönnek a navi testmódosítások, majd a navi plasztikai klinikák különböző fokozatú átalakítási csomagokkal: minél teljesebb az átlényegítés, annál olcsóbb fajlagosan.

Ismeretlen_89945 2010.02.05. 22:18:23

na de nem ugy volt, hogy mindent eljatszottak a rendes szineszek, azt valahogy capture es ratoltak a kodolt fejekre? szoval, hogy az erzelem megvolt kvazi.

Ismeretlen_35729 2010.02.06. 09:01:58

De. Csakhogy a színész játszik. A rettegése nem igazi. De ha a stáb elmegy anyagot gyűjteni pl. egy fogorvos várójába...
süti beállítások módosítása