A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Csak menj fel az internetre

2010. január 15. - suhodminyák

Azt mondja a rádióban a bemondónő, hogy az interneten kis csapatok szerveződnek: a BKV sztrájk alatt négyen-öten ülnek egy-egy kocsiba, aztán mennek, amerre a busz vinné őket, vagy még közelebb. Úgyhogy a kedves hallgató csak menjen fel az internetre – teszi hozzá olyan ereszkedő dallamú megnyugvással, mintha ezzel bármit segített vagy legalább mondott volna, és már jön is a következő hír.

Ha ez a bemondónő lerajzolná az internetet, az egy 4:3 arányú téglalap lenne. A felső fele a pornó, alul balra bombareceptek, jobbra lent pedig a kedélyes kis telekocsi csapatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr865032423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigface 2010.01.15. 21:40:34

Szerintem még 1 hét sztrájk és ne is álljanak munkába. Hozzászoknának még az idősek is. Ma gyakorlatilag kérdés nélkül beült egy kedves öregasszony az autómba a piros lámpánál és jött velem amíg megfelelő volt az irány. Utána ugyanezzel módszerrel haladt tovább..

Nyuszika 2010.01.15. 23:38:58

Vajon ez ugyanaz a bemondónő volt, aki valamelyik reggel az időjárás ismertetését azzal kezdte, hogy ma szükség lesz a kabátra? Egészen meglepődtem, mert bennem fel sem merült, hogy a január közepi nulla fokban vegyek valamit magamra...

lesifotos · http://lesifotos.blog.nyugat.hu 2010.01.21. 15:26:47

Nem értek egyet! Az Internet egy 26:3 arányú téglalap, aminek az alsó és felső oldala a pornó. :) Egyébként én felmentem az internetre, azóta tele a kocsim, pedig nem megyek sehova ilyen havas időben. Most mit csináljak? Jöjjek le az internetről?

Ismeretlen_35729 2010.01.22. 10:05:38

Vedd körül a kocsidat tűzfallal. Akik már benne vannak, azokkal szerintem nem tudsz mit kezdeni, azok már ott is maradnak.
süti beállítások módosítása