A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

A feszült csend tündöklése és bukása

2009. szeptember 30. - suhodminyák

Bemegyek a WC-be. Két fülke van. Az egyikben van valaki. Érzem, hogy az előbb még javában zajlott valami, aminek éppen hirtelen érkezésem vetett véget. Csend van. Feszült csend. Bemegyek a szabad fülkébe, letörölgetem a deszkát, és ráülök. – Ó, ba… – hallom oldalról a szomszéd ijedt, de helyzetébe belenyugvó hangját. A mondat további részét sziszegő, bugyborékoló hang söpri el. Utána megint feszült csend. Közben elhelyezkedtem, úgyhogy kinyitom az újságot, és kiengedek egy nem túl rövid, de nem is túl hosszú, ropogós fingot. – Köszönöm! – hangzik jobbról, majd a feszült csend helyét önfeledt, feltartóztathatatlan, csattogó fosás hangja tölti ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr795032371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zleila · http://combfiksz.freeblog.hu 2009.09.30. 18:02:06

istenem, pont mint a lányvécékben, csak óba, köszönöm, újság nélkül, simán csak csendesen (szavak nélkül), recsegősen és lapulón. a lányok nem szarnak, mint tudjuk.

bigface 2009.10.04. 21:05:23

Velem egy a folyosón megkezdett párbeszédet akart folytatni hasonló helyzetben valaki, miután beértünk a mellékhelységre. Én falhoz álltam ő meg bezárkózott és folyamatosan beszélt tovább. Kijöttem.
süti beállítások módosítása