A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Másodikként

2008. október 07. - suhodminyák

Annamari – egy konkrét kérdés kapcsán – kifakadt az osztályértekezleten. Elege volt abból, hogy szinte elviselhetetlen munkaterhelése mellé még ostoba szabályokkal, értetlenséggel és egyes kollégái gáncsoskodásával is meg kell küzdenie. Kiabálni kezdett, és el is sírta magát, de nem szégyellte: hadd lássák a többiek is, hogy súlyos a helyzet, és hadd jöjjön ki belőle a feszültségnek legalább egy kis része.

 

Ildi ugyanígy érzett. Pontosan értette, hogy Annamari miről beszél. Mélyen átérezte kolléganője helyzetét, mert ő maga is ugyanebben a cipőben járt. A jelenetet látva azonban meg kellett keményítenie magát, mire ő következett a beszámolójával. Ugyanis úgy érezte, hogy másodikként valahogy furcsán venné ki magát, ha – ahogyan eredetileg tervezte – ő is elsírja magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr625031997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása