A rénszarvas magabiztossága

A rénszarvas magabiztossága

Igazságtalanság

2008. szeptember 25. - suhodminyák

 

G. Farkas, 27 éves debreceni lakos a délelőtti órákban a villamoson jegyének érvényességével kapcsolatban szóváltásba keveredett egy ellenőrrel. A vita tettlegességig fajult, melynek során a fiatal férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott a közlekedési vállalat alkalmazottjának. A rendőrségen tett, részletes beismerő vallomásában elmondta, hogy az eset előtt egy, az indiánokat a XVIII. században ért igazságtalanságokat feldolgozó novelláskötetet olvasott, mely úgy felzaklatta, hogy utólag azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a villamoson kialakult helyzetet túlreagálta.

A bejegyzés trackback címe:

https://suhodminyak.blog.hu/api/trackback/id/tr115031986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_81290 2008.10.01. 11:20:41

G. Farkas = Gonosz Farkas? (A szürkelábak orvosságos embere?)

Ismeretlen_35729 2008.10.01. 17:39:16

Látod, az lehet, hogy előző életéből (vagy valahogy) volt valami kötődése az indiánokhoz, és azért húzta fel magát ennyire. ;-)
süti beállítások módosítása